Tuinonderhoud voor een mooie tuin het hele jaar door

Tuinbedrijf Christophe Caenepeel - tuinonderhoud

Zelf de tuin onderhouden wordt voor meer en meer mensen steeds moeilijker. We werken steeds vaker, moeten voor de kinderen zorgen, hebben hobby's, en daarnaast moet er ook nog tijd zijn voor ontspanning. Na al die activiteiten dan nog eens tijd vrijmaken voor het verwijderen van onkruid, het snoeien van hagen of het planten van plantjes is er voor de meesten dan ook teveel aan. Klinkt dit scenario bekend in uw oren? Dan is de dienst voor tuinonderhoud van tuinbedrijf Christophe Caenepeel uit Izegem ongetwijfeld iets voor u.

Onderhoudscontract

Wanneer u een onderhoudscontract tekent met Tuinbedrijf Christophe Caenepeel, dan wordt ervoor gezorgd dat het tuinonderhoud te Izegem steeds automatisch wordt uitgevoerd. Er wordt gesnoeid wanneer nodig, het maaiwerk wordt voorzien, de aanplantingen wordt ingepland, en nog veel meer ... Daarnaast hebt u natuurlijk als groot voordeel dat u ook geen tuinmateriaal dient aan te schaffen, al het gereedschap en machines worden steeds meegebracht.

Verzorging van bomen

Ook het verzorgen en vellen van bomen kan voorzien worden. Wie graag een haag in een bepaalde vorm wil laten scheren kan hiervoor eveneens bij Christophe Caenepeel terecht. Zit u nog met enkele vragen in verband met de beschikbare diensten, of maakt u graag een afspraak voor het onderhoud van uw tuin? Neem dan meteen contact via de contactpagina.