Uw tuinaanleg project in goede handen

Bent u op zoek naar een tuinman die van aanpakken weet, en die uw tuin van A tot Z kan aanleggen? Dan zit u bij tuinbedrijf Christophe Caenepeel in de West-Vlaamse gemeente Izegem helemaal goed. Elke dag opnieuw trekt het team van Christophe op pad om klassetuinen aan te leggen en te onderhouden.

Van afgraven van grond tot het planten van perkplantjes

Tuinaanleg in Izegem en Vlaanderen is veel meer dan enkel maar het tekenen van een plan en het leggen van een terras of het voorzien van omheiningen. Als ervaren stielman onderzoeken wij vooraf welke soort beplanting er het best zal gedijen in uw tuin. Want sommige planten hebben veel zon nodig, andere schaduw, … Daarnaast wordt er uitvoerig met u besproken wat u nu eigenlijk juist wenst. Houdt u van bomen, verkiest u een waterpartij of is veel gazon echt uw ding? Samen met de klant wordt er uitgezocht hoever het budget reikt en wat er hiervoor mogelijk is.

Hulp voor doe-het-zelvers

Ook voor mensen die graag in de tuin werken en eigenlijk hun tuinaanleg te Izegem zelf willen realiseren is Tuinbedrijf Christophe Caenepeel een ideale partner. U krijgt tips en tricks om alles snel maar goed uit te voeren en wij helpen u bij het kiezen van de juiste beplanting. Hebt u vragen of wenst u advies? Neem dan snel contact op via de contactpagina of bel meteen.