Menu
houten afsluiting
Ericamatten
houten afsluiting

Geniet met volle teugen van uw
perfect onderhouden tuin!

Vraag een offerte

Afsluitingen op maat van uw tuin

Hebt u net een nieuwbouwwoning op poten gezet, en bent u nog op zoek naar een vakman die kan zorgen voor de plaatsing van afsluitingen en tuinpoortjes rond uw grond? Dan kan u daarvoor zeker terecht bij tuinbedrijf Christophe Caenepeel in Izegem. Ook voor de herstelling of renovatie van uw huidige omheiningen, of de plaatsing van afsluitingen aan een bestaande woning of domein zit u bij ons helemaal aan het goede adres.

Voor de vervaardiging van onze afsluitingen gebruiken we heel wat verschillende materialen, waar u zelf uit kan kiezen. Wat prefereert u? Hout? IJzer? Betonpalen? Voor we effectief aan de slag gaan met het installeren van de omheining spreken we duidelijk af wat de gebruikte materialen moeten zijn, waarop we uw wensen tot in de puntjes uitvoeren. Bovendien drukken we de prijs zoveel mogelijk, zodat u ook budgettair steeds goed zit bij ons.

Hebt u nog enkele vragen, of wil u graag een prijsofferte op maat van uw project? Contacteer ons dan via de contactpagina van deze website.

Back to Top