De ruimste ervaring in aanleg van opritten & terrassen

Tuinbedrijf Christophe Caenepeel is van vele markten thuis. Eén van de specialiteiten is het aanleggen van opritten en terrassen aan uw woning in Izegem. Dit doet men al sinds jaar en dag, en dus kan er gesteund worden op een ervaring van vele jaren om dit keer op keer tot een goed einde te brengen.

Bestratingsvorm

De aanleg van opritten en terrassen in Izegem kan uitgevoerd worden met diverse materialen. Zo kan u opteren voor klinkers of betonnen tegels. Maar ook keramische tegels of natuursteen zijn veel gebruikte materiaalsoorten die zorgen voor een mooi eindresultaat. Wat uw keuze ook is, Christophe Caenepeel zorgt ervoor dat de plaatsing vlot en feilloos verloopt zodat u zeker bent van een mooie en duurzame oprit of terras.

Bij elke woning een passende oprit

De keuze van de tegels of klinkers hangt eerst en vooral af van uw eigen voorkeur maar ook van de stijl van uw woning. De oprit moet aansluiten bij de stijl van uw huis zodat alles als het ware in mekaar vloeit qua vorm en styling. Hebt u hierover advies nodig, aarzel dan niet om contact op te nemen zodat u professioneel geadviseerd kunt worden. Wilt u een offerte op maat? Wenst u een afspraak? Neem dan meteen contact op. Check alvast ook eens de realisaties en bekijk alle mogelijkheden.